WAUW, DIT ONTROERDE ME ECHT!

Sai-Ki

In mijn praktijk ontmoette ik Laura, een sterke en liefdevolle vrouw die door een turbulente periode ging. Haar huwelijk was geëindigd in een verhitte vechtscheiding, waarbij alimentatie en voogdijkwesties constant bronnen van conflicten waren. De sfeer tussen haar en haar ex was giftig, vol bitterheid en ruzie. Ze konden elkaar nauwelijks verdragen, laat staan communiceren.

Laura voelde zich gevangen in een web van stress en emoties. Ze verlangde naar rust en vrede, vooral voor het welzijn van hun zoontje. Ze kwam naar me toe op zoek naar hulp, en we begonnen onze reis samen.
Met behulp van kinesiologie werkten we aan het transformeren van de innerlijke stress en spanning die Laura ervoer. Door middel van stress te transformeren naar een staat van vrede, begon ze langzaam maar zeker de last van haar emoties los te laten. Ze begon innerlijke rust te vinden te midden van de chaos om haar heen.

Na verloop van tijd begon er iets opmerkelijks te gebeuren. Laura begon haar ex op een andere manier te bekijken. Ze zag hem niet langer als een vijand, maar eerder als een persoon met wie ze ooit lief en leed deelde. De haat en woede maakten plaats voor begrip en mededogen.

Op een dag, toen ze zich sterk genoeg voelde, nam Laura een grote stap.
Ze nodigde haar ex uit voor een informeel etentje, en tot haar verbazing stemde hij ermee in. Samen met hun zoontje zaten ze aan tafel, omringd door een sfeer van vrede en acceptatie. Er waren geen woorden nodig om de verandering te voelen die had plaatsgevonden.

Vanaf dat moment begonnen Laura en haar ex op een heel andere manier met elkaar om te gaan. Ze konden nu praten zonder te schreeuwen, en beslissingen nemen zonder ruzie te maken. Hun zoontje zag zijn ouders niet langer als vijanden, maar als mensen die van elkaar hielden, maar gewoon niet meer samen konden zijn.

Door kinesiologie kon Laura de stress en spanning in haar leven transformeren en een pad vinden naar vrede en verzoening. Het verhaal van Laura laat zien dat zelfs de meest vastgelopen situaties kunnen worden getransformeerd door liefde, begrip en innerlijke groei.