Wat kan Soundhealing doen voor jou ?

Wat is Soundhealing ?

Deze bijzondere methode maakt gebruik van het helende vermogen van zuivere resonanties.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aloude Tibetaanse  klankschaal healing en de Chinese acupunctuurkennis.

De Ohmpunctuur Sound Healing  is een vorm van healing waarbij klank een trilling werken op lichaam en geest, Het werkt in op je gevoelens.

Geluid is klank en klank is trilling. Het effect van trilling is resonantie.

Soundhealing

Binnen de Sound Healing van Ohmpunctuur wordt  klankresonatie op verschillende manieren toegepast. Door gebruik te maken van een klankdiagnose en te luisteren naar de verschillende energiestromingen in het lichaam, is  te horen waar de doorstroming van de energie uit balans is, of waar zich een blokkade bevindt.

Velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Oorzaken zijn overvloed van geluiden in het verkeer, stralingen van zendmasten, mobile telefoons, wifi etc. maar ook door stress, emoties, energetisch vuil van jezelf en anderen. Door blokkades in de chakra s en energiebanen en het energetisch vuil in de aura kunnen dagelijkse en oude emoties en patronen niet losgelaten en ontladen worden. Je raakt uit balans of beter gezegd je raakt je unieke trilling patroon kwijt.

Alles wordt te veel, je bent moe uitgeblust en de stress en drukte van het dagelijkse leven eisen hun tol. Het lichaam raakt uit balans en er ontstaan lichamelijke en/of psychische klachten.

Met name mensen met empathische beroepen zoals therapeuten, mensen die werken in de dienstverlenende zorg en docenten, staan bloot aan energetisch vuil van anderen.

De trillingen en toon van de Ohm stemvorken in combinatie met de helende klanken van Tibetaanse en kristallen klankschalen en de ohm muziek resoneren diep in het fysieke lichaam tot op celniveau, alsook het subtiele lichaam op energetisch niveau. Ze heffen blokkades op in je energiekanalen(meridianen),waardoor er opgehoopte afvalstoffen het lichaam beter kunnen verlaten. Oude patronen en emoties worden getransformeerd waardoor, de aura en chakra s kunnen

ontladen. Ontspannen en verlost van de afvalstoffen en energetisch vuil, kan het zelfhelend vermogen van het lichaam volledig tot zijn recht komen.

Hoe het werkt.

Veel vormen van energetisch therapie berusten op de principes: alles is energie, alles is trilling en water. Zowel ons fysieke lichaam als onze emoties bestaan uit een samengaan van allerlei trillingen. We zijn in staat om het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren door resonantie en in een natuurlijke staat van harmonie en balans te komen. We kunnen processen in gang zetten door toevoeging van vibraties die ons helpen onze eigen klankkleur te ontdekken en evenwichtig onze passie te leven, zowel fysiek emotioneel als geestelijk.

Via de energievelden die alles en iedereen omringen en doordringen, vindt tussen mensen energie-uitwisseling plaats. Als een soort stemvork trillen we met elkaar mee. De hoge trillingen van de ohm stemvorken transformeren naar de originele trillingen op celniveau van bijvoorbeeld de organen, het zenuwstelsel, de aura en de chakra s.

Dat betekent als je met de stemvork werkt, het lichaam mee resoneert en het zelfhelendvermogen van het lichaam geactiveerd wordt.

Effecten Ohmpunctuur

Het geeft een diepe ontspanning. Het werkt rustgevend op het vegetatieve zenuwstelsel. Het verbetert het afweersysteem door een verhoogde en verbeterde lymfedrainage. Het stimuleert de organen. Het bevordert de spijsvertering. Het vermindert gewrichtspijnen. Het ontlast de gehele wervelkolom en tussenwervelschijven. Het bevordert de vorming van bloedcellen en verbetert de bloedsomloop. Het geeft flexibiliteit en beweegkracht bij pijnklachten. Het verwijdert afvalstoffen en toxines. Het brengt energiebanen weer in evenwicht. Het versterkt je levenskracht. Het verbetert je gronding. Het verwijdert electro smog en straling uit je hoofd en lichaam Het balanceert je energiesysteem en het helpt bij verwerking van oude pijn en emoties.

© Copyright - Transformatie Coach Sai-Ki