Saiki Adaloudis

Mijn naam is Saiki Adaloudis, geboren in 1975. Mijn levensverhaal begon met een abrupte wending toen ik slechts zeven jaar oud was. Op die jonge leeftijd verloor ik mijn vader, en mijn wereld veranderde drastisch toen mijn moeder te maken kreeg met emotionele schommelingen. Deze omstandigheden dwongen me om mijn thuis te verlaten en mijn weg te vinden op internaten en later in een pleeggezin.

Mijn reis door het leven begon ongewoon vroeg, maar het was deze vroege start die me vormde tot wie ik vandaag ben.

Ondanks de uitdagingen waarmee ik geconfronteerd werd, bleef ik als kind buitengewoon nieuwsgierig. Ik had een onverzadigbare drang om te leren en stelde voortdurend vragen, altijd op zoek naar antwoorden. Maar tegelijkertijd was ik ook uiterst kwetsbaar. De vele ervaringen die ik in mijn jeugd heb opgedaan, hebben een diepe indruk op me achtergelaten en hebben me gevormd tot de persoon die ik ben geworden.

Als je verlangt naar persoonlijke groei en innerlijke transformatie

Mijn reis

Mijn bagage aan ervaringen, samen met mijn vaardigheden, talenten en opleidingen, vormen de kern van wie ik ben en wat ik doe. Ik heb geleerd om goed te luisteren, betrouwbaar te zijn, flexibel te blijven en effectief samen te werken met anderen. Mijn talenten liggen in het begrijpen en invoelen van anderen, in het motiveren van mensen en in het vinden van oplossingen voor problemen. Deze vaardigheden en talenten heb ik verder ontwikkeld door middel van verschillende opleidingen, waaronder Kinesiologie, PSYCH-K®,  Germaanse geneeskunde, Sound Healing,  Reiki, Energetisch management,  Transformatief coachen en vele anderen.

Als persoon ben ik eerlijk, vastberaden, hulpvaardig, liefdevol, nieuwsgierig en zorgzaam. Mijn overtuigingen vormen de basis van mijn leven. Ik accepteer mijn onvolkomenheden als kansen om waardevolle lessen te leren. Ik ben vol vertrouwen en zelfverzekerd, en ik geloof dat ik op elk moment de beste versie van mezelf kan zijn. Ik leer van mijn angsten, omdat ze me wijsheid en kracht brengen. En ik weet dat de bron van tevredenheid en vreugde binnenin mij ligt.

Mijn leven draait om eenvoudige vreugdes en diepgaande connecties. Ik ben een gepassioneerd reiziger, gefascineerd door zowel de prachtige natuur als de menselijke creativiteit in architectuur en archeologie. Sport en fitness zijn mijn uitlaatkleppen, terwijl ik het meest geniet van quality time met mijn gezin. Vooral het lachen en spelen met mijn zoontje brengt me terug naar mijn eigen jeugd, vol kostbare herinneringen. Deze momenten van vreugde en verbondenheid kleuren mijn wereld en herinneren me eraan wat echt belangrijk is in het leven.

© Copyright - Transformatie Coach Sai-Ki