Welkom in onze online winkel
Stonestories

natuurlijke mineralen en edelstenen

OVER ONSPRODUCTEN

Hallo en welkom in onze online winkel

Hallo allemaal,

Wij zijn Pascale en Saiki, een onafscheidelijk paar dat al sinds 2004 samen de prachtige reis van het leven maakt. Onze gedeelde passie is de ongerepte schoonheid van moeder natuur. Ongeveer 18 maanden geleden heeft zij ons het mooiste geschenk gegeven: de geboorte van onze zoon Zion. Deze gebeurtenis heeft niet alleen ons leven verrijkt, maar ook als inspiratie gediend voor nieuwe ideeën, waaronder het ontstaan van Stonestories.

Wat Stonestories uniek maakt, is dat wij als koppel onze krachten bundelen. Ons bedrijf combineert kunstzinnige homedecoratie met de helende kracht van stenen. Het is als een perfecte cocktail waarin liefde voor elkaar, voor de natuur en voor creativiteit samenkomen.

Wij kijken ernaar uit om onze passie met jullie te delen en jullie te inspireren met de verhalen die onze stenen vertellen.

Warme groeten,

Pascale, Saiki, en Zion

Edelstenen & Mineralen, wat kunnen ze betekenen

 De Helende Kracht van Edelstenen

Edelstenen en mineralen, geschenken van de aarde, hebben eeuwenlang een speciale plaats ingenomen vanwege hun unieke eigenschappen. Meer dan alleen mooie decoraties, hebben velen ervaren dat deze stenen krachten bezitten die ons welzijn beïnvloeden.

Neem bijvoorbeeld amethist, bekend om zijn kalmerende energie, en rozenkwarts, de steen van liefde en emotioneel evenwicht. Citrien straalt positiviteit uit en wordt geassocieerd met overvloed.

Of het nu gaat om het dragen van een specifieke steen voor persoonlijke groei, het creëren van een positieve sfeer in huis, of het integreren van stenen in alternatieve geneeskunde zoals kristaltherapie, edelstenen en mineralen kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je welzijnsroutine. Deze natuurlijke schatten hebben de kracht om positieve verandering te brengen in je leven.

© Copyright - Transformatie Coach Sai-Ki