Veel gestelde vragen

PSYCH-K® is een verbluffende methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau.

Dus een overtuiging  als “ik ben niet goed zoals ik ben” kan je veranderen in “ ik ben goed zoals ik ben”

Een PSYCH-K® balans is een is een proces dat bedoelt is om evenwicht te creëren tussen beide hersenhelften van de hersenschors.

Het resultaat van een balans kan meteen worden ervaren, of zich pas na verloop van tijd ontvouwen(uren, dagen, weken of langer).

Het lijkt erop dat balansen werkzaam blijven zolang ze bruikbaar zijn voor het onderbewuste geest, of tot het moment waarop je besluit om een balans te doen met een ander doel.

PSYCH-K® is een gebruiksvriendelijke manier om de software van je geest herschrijven om de uitdraai van je leven te veranderen.

De facilitator geeft een lichte druk op de spier en “meet hierbij de kracht van de spier.

Soundhealing is het ondersteunen van het zelf genezend vermogen van mensen met geluidsfrequenties door middel van stemvorken en klankschalen.

De geluidsgolf via de ohm stemvorken werkt als een kinesthetische energie om onbalansen/spanningen uit je lichaam te verplaatsen, terwijl het herstel een gevoel geeft van rust en welzijn.

Het reinigen en harmoniseren van de aura van energetisch vuil in het auraveld.

Door het luisteren naar de geluidsgolven van de stemvorken.

Door het plaatsen van stemvorken op energiebanen( meridianen) en acupunctuurpunten.

Reiki betekent letterlijk “ De kracht van de kosmische ziel”, waarbij Rei het onbegrensde, kosmische aanduidt en “Ki” voor kracht staat.

Reiki versterkt dus de verbinding met onze oorsprong, soms wordt het ook universele levensenergie genoemd.

De Reiki beoefenaar wordt een doorgeefluik en kanaal van deze levensversterkende en kanaal van deze levensversterkende en bewustzijns-verdiepende energie.

Reiki is een liefdevolle energie, een energie die verenigt en heelt.

Veel gestelde vragen.
© Copyright - Transformatie Coach Sai-Ki